Tijdens het tekenen

Tijdens het tekenen luister ik meestal tegelijk lekker naar de radio. Wat is het heerlijk om op zaterdagavond de programma’s van Radio Veronica erbij te hebben. Club Classics met DJ Sven is hierbij echt mijn favoriet.¬†En dankzij de podcast ook op alle andere dagen te beluisteren. Goeie hits uit de 70’s, 80’s en 90’s… super!

En op vrijdagavond hebben we dan weer Disco Classics op Radio 10 Gold. Leuk om naar te luisteren, zo maken ze ze niet meer tegenwoordig! Maar ook de zender Arrow Jazz FM is altijd wel leuk.

2 Reacties op “Tijdens het tekenen

  1. Ik vind niet snel iemand met bijna dezelfde hobby als ik! Ik teken al sinds ik klein ben wegen en heb ook een paar -wel stuk minder gedetailleerde- steden en kruispunten van wegen getekend. Hierbij teken ik dan niet de gebouwen in 3d maar meer als een plattegrond en met gedetailleerde wegen met kubussen als huizen. Wat ik vooral opvallend vond aan was dat jij precies dezelfde muziek luister als ik tijdens het tekenen, dat je op weinig manieren tekenlessen hebt genomen en dat je met pen tekent.

    • Wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn website. Leuk om te horen dat je ongeveer dezelfde hobby hebt als mij. Grappig zeg dat je zelfs naar dezelfde muziek luistert! Dat is toevallig! Ik hoop dat je mijn website nog eens vaker zult bezoeken, zodat je op de hoogte kunt blijven van mijn nieuwste tekenwerk. Bedankt voor je reactie en heel veel tekenplezier toegewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *